Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN: "TARİH İBRET ALINIRSA TEKERRÜR ETMEZ!"

ERDOĞAN: "TARİH İBRET ALINIRSA TEKERRÜR ETMEZ!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Medya Oscarları Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Tarih ibret alınırsa tekerrür etmez. Bundan sonra hem Ahlat'ta hem de Malazgirt'te ecdadın hatırasını yaşatmaya devam edeceğiz.' dedi.

30 Ağustos 2018 - 09:51

Erdoğan, 'NATO'da birlikte stratejik ortak olduğumuz bir ülkenin NATO içerisinde ilk 3 içerisinde yer alan bir stratejik ortağına bu şekilde yaklaşımda bulunmasını hiçbir şey ifade edemez. Bize tehditlerle, ileri geri ifadelerle geri adım attırmak mümkün değil. Bizi bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir. Demek ki onlar bu milleti tanımadılar. Ama tanıyacaklar. Biz bir ölürüz bin diriliriz.' dedi.

"Türkiye'nin alternatifsiz olmadığını herkes görecek." diyen Erdoğan, "İnşallah biz bu dalgayı da atlatacağız. Alt yapımız, bunu atlatmaya zaten inanıyorum ki kabiliyetlidir o gücü de vardır." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir  şairimizden esinlenerek söylediğim gibi biz her biri top güllesi niyetiyle atılan  manşetlerle köşelerini kurşun gibi kullanan kalemşörlerle çarpışa çarpışa  bugünlere geldik." dedi.

Başkan Erdoğan, Sheraton Otel'de düzenlenen Radyo Televizyon  Gazetecileri Derneği 2017 Yılı Medya Oscarları Ödül Törenine katıldı.

Erdoğan, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmada, bu yıl ödül  alacak medya mensuplarını tebrik etti. 1979'dan beri bu ödülleri veren derneği,  sektörü kucaklayan istikrarlı çalışmaları sebebiyle tebrik eden Erdoğan, radyo ve  televizyon kuruluşlarında görev yapanlara çalışmalarında başarılar diledi, geride  bırakılan Kurban Bayramı'nı bir kez daha kutladı.

  • Erdoğan, bu sektörde ebediyete irtihal edenlere Allah'tan rahmet  diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti