Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN NAMAZ KILSIN DİYE, SAHRA HASTANESİ OLAN CAMİ BOŞALTILDI...

ERDOĞAN NAMAZ KILSIN DİYE, SAHRA HASTANESİ OLAN CAMİ BOŞALTILDI İDDİASI

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçeye gitti. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, kent merkezinde bulunan ve sahra hastanesi olarak kullanılan caminin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazı kılması için boşaltıldığını ve ilçeye yardım getiren araçlar ile AFAD ekiplerinin yolda bekletildiğini ileri sürdü.

13 Ağustos 2021 - 15:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ağustos’ta aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Abana Bozkurt ilçesine gitti. Abana ilçesinden karayoluyla Bozkurt’a geçen Erdoğan, kentte incelemeler yaparak bilgi aldı. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ise sosyal medya hesabından sahra hastanesi olarak kullanılan caminin Cumhurbaşkanı için boşaltıldığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan namaz sonrası konuşma yaparak ölenlerin ruhuna Fatiha okumaya davet etti.

ERDOĞAN CUMA NAMAZI KILSIN DİYE CAMİ BOŞALTILDI

Milletvekili Baltacı, “Dün bu camii Bozkurt'taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veriyordu, bugün Erdoğan'a hizmet versin diye boşaltıldı” diye paylaşım yaparak, cami içinde dün tedavi gören hastalar ile cami önünde alınan tedbirlerin fotoğraflarını paylaştı. Baltacı ayrıca, ilçeye yardım getiren araçlar yolda bekletildiğini ileri sürerek, “Bozkurt'ta insanlar kurtarılmayı beklerken Erdoğan'ın programı gerekçe gösterilerek İstanbul'dan gelen ekipler yolda bekletiliyor, AFAD İl Müdürlüğü önünde bekleyen gönüllüler evlerine gönderiliyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırmızı bültenle aranan elebaşı Yunanistan'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan elebaşı Yunanistan'da yakalandı
Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan personeli kabul etti
Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan...