Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN İLK YURT DIŞI ZİYARETİNE O ÜLKELERE YAPACAK

ERDOĞAN İLK YURT DIŞI ZİYARETİNE O ÜLKELERE YAPACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretlerini 10 Temmuz'da Azerbaycan ve KKTC'ye yapacak.

07 Temmuz 2018 - 12:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Temmuz'da Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) ziyarette bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretlerini, 10 Temmuz Salı günü Azerbaycan ve KKTC'ye yapacak.

Azerbaycan ziyareti vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasında gerçekleştirilecek baş başa ve heyetlerarası görüşmelerde, mükemmel düzeydeki ikili ilişkilerin ve iş birliğinin daha da ilerletilmesi için atılabilecek adımların ele alınması, bölgesel ve uluslararası gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

KKTC ziyaretinde ise Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman ile bir araya gelecek olan Erdoğan önümüzdeki dönemde Kıbrıs konusunda atılabilecek adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti