Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’ DAN TEPKİ !

ERDOĞAN' DAN TEPKİ !

Erdoğan, “Millet yerine bölücü örgütün desteği ve Pensilvanya’nın icazetiyle seçim kazanma hayali kurmak Türk siyaseti adına gerçekten utanç verici” dedi.

18 Şubat 2019 - 10:13

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Afyon Anıt Park Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışı töreninde toplam yatırım bedeli 1 milyar 172 milyon lira olan 118 hizmetin resmi açılışını yaptı. Erdoğan, Afyonkarahisar'ın ardından geçtiği Balıkesir'de miting yaptı. Halka seslenen Erdoğan, CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin ittifakını "dörtlü çete" olarak niteleyerek, "Millet yerine bölücü örgütün desteği ve Pensilvanya'nın icazetiyle seçim kazanma hayali kurmak Türk siyaseti adına gerçekten utanç verici" dedi.

TERÖRİSTLERİN TAŞERONU

"Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz" diyen Erdoğan, "Biz laf üstüne laf koşmanın değil, taş üstüne taş koymanın, Türkiye'yi hedefleriyle, hayalleriyle buluşturmanın gayretindeyiz. Konuştuğumuz zaman da CHP'nin başındaki zat gibi yalanla, iftirayla değil; yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, projelerimizle konuşuyoruz" diye konuştu. Erdoğan, "İşte şimdi Kandil'deki teröristler ona talimat veriyorlar. HDP'ye ne diyorlar? 'CHP ile beraber seçime gireceksiniz.' Niye? 'AK Parti'yi, cumhur ittifakını çökertmek için böyle yapacaksınız. Bay Kemal de bunu yerine getiriyor mu, getiriyor" diye konuştu.

BUNLAR CUMHUR'A KARŞI

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti: "Onlarla beraber yürüyor mu, yanında bir de adı iyi olan bir parti var. Bir de yanlarında adı saadet olan bir particik var. Bunlar dörtlü çete. Bu dörtlü çete kime karşı birleşiyor, cumhur ittifakına. Cumhur ittifakının özelliği ne, milliyetperver, vatansever ve bizim Rabiamız var. Bunların bayrak diye bir sevgisi var mı?" Erdoğan, "Bu HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. İstiklal Marşı'nı dahi okumayanlarla Bay Kemal sen nasıl kol kola giriyorsun? İyi Parti, Saadet sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun? Bunlar kongrelerinde benim şu güzel bayrağımı dahi astırmayanlardır. Bizim farkımız bu. Onun için Afyonkarahisar'dan bunlara şöyle güzel bir Osmanlı tokadını 31 Mart'ta atmaya var mıyız?" dedi.

'KALİTE ADINA ÜZGÜNÜZ'

"Biz ülkemizdeki muhalefetin kalitesi adına doğrusu üzüntülüyüz" diye konuşan Erdoğan, "Biz CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımız adına üzüntülüyüz. Biz işte bu CHP'nin dümen suyuna girerek PKK ve FETÖ ile aynı ittifakta yer alan diğer partilere gönül veren vatandaşlarımız adına üzüntülüyüz" dedi.

SİYASET ADINA UTANÇ VERİCİ

Erdoğan, "Millet yerine bölücü örgütün desteği ve Pensilvanya'nın icazetiyle seçim kazanma hayali kurmak Türk siyaseti adına gerçekten utanç vericidir. Bugün CHP, milletimizi PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır. Bugün CHP, ülkemizin gördüğü en alçak ihanet çetesi olan FETÖ'nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır. Bugün CHP ne şehirlerimiz ne ülkemiz için en küçük bir projesi, hayali, hedefi olmayan, sadece kendi hiziplerinin, ekiplerinin ikbali için çalışan dar kadrocu bir yapının esiri durumundadır" dedi.

'NE YAPARSA YAPSINLAR'

Erdoğan konuşmasını şöyle tamamladı: "Onlar ne yaparsa yapsın biz muhakkak Rabiamızla yola devam edeceğiz. Onlar ne derse desin, kimlerle kol kola girerse girsin biz şehitlerimizden ilham alarak yolumuza devam edeceğiz."

"ZİLLET İTTİFAKINA ALKIŞ TUTUYORLAR"

"Türkiye'de adı millet düşmanlığına çıkmış, insanımızın değerleriyle, inancıyla, tarihiyle kavgalı ne kadar kesim varsa hepsi de koro halinde zillet ittifakına alkış tutuyor" diye konuşan Erdoğan, "Birkaç gün önce bu ittifakın küçük ortağı, İmralı'daki terörist başı ve diğer katiller için yürüyüş yapmaya yeltendi. Emniyet güçlerimiz tüm tedbirleri aldı ve haklı olarak böyle bir provokasyona müsade etmedi. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının tüm kışkırtmalarına, hakaretlerine, tehditlerine rağmen polisimiz kararlı tavrından asla taviz vermedi" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti