Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’ DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ERDOĞAN' DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Burdur'da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız" dedi.

18 Şubat 2019 - 16:34

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen  mitinginde halka hitap etti.

Burdurluları, Burdur'u ve tüm ilçelerini selamlayan Erdoğan,  "Yaylalardan Ovalardan" türküsünün "Yaylalardan ovalara a yarim in de gel. Yayan  değil kıratına a yarim bin de gel. Anan geldi, baban geldi, dayın geldi, halan  geldi, davul zurna çalan geldi. Hadi gari sen de gel." sözlerini söyledi. Erdoğan, "Maşallah bu güzel teke zortlatmasının bugün tümü karşımda.  Görüyorum, coşkunuzu, heyecanınızı görüyorum." ifadesini kullandı.

Uzun bir aradan sonra Burdurlularla hasret gidermekten büyük bir  memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, "Burdur'u özlemişiz. Burdurlu  kardeşlerimizi özlemişiz. Gördüğüm kadarıyla Burdur da bizi özlemiş. Rabb'im  muhabbetimizi, kardeşliğimizi, yoldaşlığımızı, gönüldaşlığımızı daim eylesin."  ifadelerini kullandı. Erdoğan, Ege ağzıyla "Burdur, 31 Mart'ta netcenizi biliyonuz mu? AK  Parti diyecez gari." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burdur, 31 Mart'ta AK Parti belediyeciliğiyle  tekrar buluşmaya hazır mısın, gönül belediyeciliğine kavuşmaya, Cumhur  İttifakı'nın yanında yer alarak şehrine ve ülkene sahip çıkmaya hazır mısın?"  sorularına alandakilerin hep bir ağızdan verdiği "Evet" yanıtına "Maşallah, işte  sözü ince, özü ince Teke yöresi budur. İşte yaylaları serin, ovası sıcak Burdur  budur." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti