Reklam
  • Reklam
Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başladı

Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başladı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP Seferihisar İlçe Gençlik kolları desteği ile Seferihisar Teos Ormancı Tesisleri’nde gerçekleşen CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başladı.

31 Temmuz 2019 - 09:34

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ’’Karşınızda içinizden gelen bir belediye başkanı olarak yer almaktan gurur duyuyorum.
Bunun aynı zamanda sizlere ilham vermesini istiyorum. Partimiz her daim çalışanı ödüllendirmiştir. Gençlik kolları parti üyesi olarak 27 yıl önce başladığım siyaset, bana ilçe başkanlığını, belediye başkan adaylığını ve seçilmiş CHP’li belediye başkanlığı gururunu yaşattı. 43 yaşında bir kardeşiniz olarak verebileceğim en iyi öğüt, örgüte sadakatinizin ve güveninizin tam olmasıdır. Değerli genç kardeşlerim sürdürülebilir kalkınma yerelden başlar. Yereli yerel kaynakların yerelde kullanılması ile kalkındırarak küresel sorunlara yerel çözümler uygulamak bizim 6 okumuzun gösterdiği yoldur. Bu sistemin altedilebilmesi için tek yol örgütlü mücadeledir bunun için örgütümüzü genişletmeliyiz. Biz bu toplumda siyaset yapmak isteyen herkesi katılımcılık anlayışımıza dahil edecek ve örgütümüzü büyüteceğiz. Karar alma süreçlerine gençlerimizin dahil edilmesi için programlar ve eğitimler düzenleyeceğiz. Böylelikle siyeset yapmak isteyen kadınlarımıza ve gençlerimize doğru siyaseti hangi koşullarda, nasıl bir hakla yapacaklarını anlatacağız. Geleceğimiz olan siz gençlerin haklı davalarında yürümeleri için doğru yolu açacağız.
Biliniz ki artık Seferihisarda hepinizin adına dikili bir ağacı var. 95 yıldır hepimiz birbirimize sahip çıkıyoruz. Ağaçlarınız bize emanettir, dilediğiniz zaman gelip bakımını yapabilir, bizleri ziyaret edebilirsiniz’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek