Reklam
  • Reklam
ELİF BULUNDU!

ELİF BULUNDU!

Aydın'da 4 gündür aranan Elif bulundu. Aydın'ın Germencik ilçesindeki evlerinden 4 gün önce ayrılan Elif Yalçıntürk'ün (18) İzmir'de bir kız arkadaşının evinde olduğu ortaya çıktı.

28 Eylül 2018 - 11:45

Aydın'da 4 gündür aranan Elif bulundu.  Aydın'ın Germencik ilçesindeki evlerinden 4 gün önce ayrılan Elif Yalçıntürk'ün (18) İzmir'de bir kız arkadaşının evinde olduğu ortaya çıktı.

Geçen 24 Eylül gecesi Elif Yalçıntürk, anne ve babasının uykuda olduğu bir sırada Germencik'in Ortaklar Mahallesi'ndeki evlerinden gizlice çıkarak ortadan kayboldu. Sabah kızlarının evde olmadığını fark eden ailesi kendisine ulaşamayınca, gidebileceği yerlere baktı ancak bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 3 gün boyunca hayatından endişe ettikleri kızlarından gelecek bir haber bekleyen yakınları, dün tekrar cep telefonundan kızlarını aradı. Telefonun kapalı olmaması üzerine umutlanan ailesi, bir süre sonra telefonu kızlarının açmasıyla daha da büyük bir sevinç yaşadı.

Genç kızın, İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde bir kız arkadaşının evinde kaldığı söylemesi ile Yalçıntürk Ailesi rahat bir nefes aldı. Genç kız, İzmir'e gelen anne ve babasıyla mutlu bir şekilde evlerine döndü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı Korgeneral Al-Nabet'i kabul etti
Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı Korgeneral Al-Nabet'i kabul...
Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik iddialara ilişkin açıklama
Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik iddialara ilişkin...