Reklam
  • Reklam
El Bab’da 7 terörist etkisiz hale getirildi

El Bab’da 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Fırat Kalkanı bölgesinde 2 Mehmetçiği şehit eden teröristlere misliyle karşılık verildiğini ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlık, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bölgede operasyon ve atışlar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

25 Temmuz 2021 - 17:01

Fırat Kalkanı bölgesindeki askeri araca teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerimiz şehit olmuş, 2 askerimiz de yaralanmıştı. Olayın ardından bölgedeki terör hedefleri Mehmetçik tarafından ateş altına alınmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından bölgedeki operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakanlık şu ifadeleri kullandı:

“EN AZ 7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

“Fırat Kalkanı bölgesinde 2 kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlere misliyle karşılık verilmiş, yapılan etkili atışlar sonucu terör mevzileri yerle bir edilmiş ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir.

“ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

*Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bölgede operasyon ve atışlar devam ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek