Reklam
  • Reklam
Efsanenin kızı yürek burktu: "Babamla konuşmadığım için...

Efsanenin kızı yürek burktu: "Babamla konuşmadığım için köpekler gibi pişmanım"

Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, yürek burkan bir itirafta bulundu. Güner Özkul, 2003 yılından beri demans hastalığı tedavisi gören Münir Özkul için,  "Konuştuklarımı anlamıyor diye ziyaretlerimde hep suskun kaldım. Daha sonra bir televizyon programında sana şarkı çaldırayım mı dedim, 'olur' anlamında gözünü kırptı. Babamla konuşmadığım için köpekler gibi pişmanım" dedi. 

08 Aralık 2016 - 11:47

Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, konuk olduğu bir televizyon programında yürek burkan bir itirafta bulundu.Güner Özkul, 2003 yılından beri demans hastalığı tedavisi gören Münir Özkul için,  "Babamla konuşmadığım için köpekler gibi pişmanım" dedi. 

Hababam sınıfı filmindeki "Mahmut Hoca" karakteriyle gönüllerde taht kuran Münir Özkul, 2003 yılında yakalandığı demans hastalığı nedeniyle hareketsizliğe ve sessizliğe mahkum oldu. Kızı Güner Özkul geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir durumu katıldığı bir televizyon programında paylaştı. "Bir süredir 'babamdan geçti, konuştuklarımızı anlamıyor' diyerek ziyaretlerimde sessiz kalıyordum" diyen Güner Özkul, "geçtiğimiz günlerde onu konuşmak üzere katıldığım bir radyo programında sana bir şarkı çaldırayım mı dedim. 'Olur' anlamında gözünü kırptı inanamadım! Tekrar sordum tekrar cevap verdi. Sustuğum her dakika için her dakika için köpekler gibi pişmanım." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti