Reklam
  • Reklam
Edremit Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında toplu sözleşme...

Edremit Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında toplu sözleşme imzalandı

Edremit Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) arasında belediyede görev yapan memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

16 Temmuz 2019 - 14:20

Edremit Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL-SEN) arasında belediye görev yapan 160 memurun sosyal haklarının iyileştirilmesine yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza törenine; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Tüm Yerel-Sen Balıkesir Şube Başkanı Gönenç Olgun, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Korkmaz, Sezer Yıldız, Engin Keskin, İlhan Konak, Genel Yönetim Kurulundan Hüseyin Çatakoğlu, İzmir ESHOT İş Yeri Temsilcisi Ayhan Bahçeci ve Edremit Belediyesi’nde görevli memurlar katıldı.

 

Tüm Yerel-Sen Balıkesir Şube Başkanı Gönenç Olgun, “Sendikamız ile Edremit Belediyemiz arasında toplu iş sözleşmemizi imzaladık. 160 memur arkadaşımızı kapsayan iş sözleşmesi ile sosyal haklar başta olmak üzere önemli iyileştirmeler aldık. Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’a ve belediye yönetimine gösterdikleri ilgi ve anlayış için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da her zaman çalışanın yanında olduklarını ifade etti. Başkan Arslan; “İmkanlarımız dâhilinde sendikamız ile karşılıklı anlayış içerisinde toplu sözleşme imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek