Reklam
  • Reklam
DÜNYA YILDIZINDAN AYRILIK SİNYALLERİ

DÜNYA YILDIZINDAN AYRILIK SİNYALLERİ

Cristiano Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool-R.Madrid Final maçının ardından açıklamalarda bulundu

30 Mayıs 2018 - 12:58

Real Madrid’in başaralı sol kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Liverpool’u 3-1 yenerek şampiyonluğa uzandıkları karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Ronaldo, “Şimdi şampiyonluğun tadını çıkarma zamanı. Gelecek günlerde, her zaman benim yanımda olan hayranlarım için vereceğim cevabı duyacaksınız. Real Madrid’de olmak çok güzeldi.” diyerek ayrılık ifadelerinin sinaylini çaktı.

Portekizli yıldız konuşmasına şu sözleri ekledi, “Şimdi, anın tadını çıkarmalıyız. Bir oyuncunun geleceği önemli değil. Bugün bir tarih yazdık.”

Tecrübeli oyuncu yayıncı kuruluşa verdiği bu demecin ardından kendisine, açıklamalarının ne anlama geldiğinin sorulması üzerine bu ifadeleri kullandı:

“Gidiyorum demiyorum, ilerleyen günlerde göreceğiz. Metnin içerisinden, söylememiş olmam gereken, bir kısmı çıkarmışlar. Bu kadar etki yaratacağını bilmiyordum. Konuşmamayı ve bu güzel anın tadını olabildiğince fazla çıkarmayı istiyorum.”

Bu ifadelerine karşın Ronaldo geleceği hakında birtakım ipuçları vermeye devam etti ve şu sözleri belirtti, “Real Madrid’de kalacağımı garanti edemem ancak bunu konuşmanın zamanı değil. Madrid olarak tarih yazdık ve bunu saklamayacağım. Madrid’den daha iyi bir yerde olmak zor, dünyanın en iyi kulübü; ancak hayat sadece abartıdan ibaret değil” dedi

33 yaşındaki yetenekli oyuncu, Real Madrid’le Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğunu kazandıktan sonra aralık ayında kulüp yönetiminde maaşına zam yapılması yönünde bir talepte bulunmuş ve İspanyol ekibin bu talebe olumlu yanıt vermemesi üzerine büyük üzüntüye uğramıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti