Reklam
  • Reklam
Döverek öldürdüğü eşinin mahkemesinde skandal sözler: 8...

Döverek öldürdüğü eşinin mahkemesinde skandal sözler: 8 erkekle beraber oldu!

İngiltere'de, eşini vahşice öldürdüğü için tutuklanan 28 yaşındaki Shaun Dyson'ın, mahkemedeki "8 erkekle birlikte oldu" iddiası kan dondurdu.

18 Aralık 2019 - 11:58

28 yaşındaki Shaun Dyson, kıskançlıkları ve şiddete olan eğilimiyle eşi Lucy-Anne Rushton 'e zor zamanlar yaşatıyordu. Korkunç olay ise, bu yıl 23 Haziran tarihinde meydana geldi. Katil olduğu iddia edilen kocası Shaun Dyson'ın mahkemesi geçtiğimiz gün görüldü. Yaşananlar anlatıldığında ve güvenlik kamerası görüntüleri izlediğinde mahkeme salonu adeta buz kesti. Shaun Dyson'ın öldürdüğü eşinin arkasından söyledikleri ise, mahkeme salonunda çıt çıkmamasına neden oldu. Çift tartışmaya başladı, tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Öfkeden deliye dönen Shaun Dyson, eşine şiddet uygulamaya başladı. Lucy-Anne, kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı.Bir çocuk annesi eşine evlilik yüzüğünü göstererek, "Bu yüzüğü yutacaksın. Çünkü bu evlilik bitti, artık birlikte değiliz" diye bağırmaya başladı. Daha sonra da dokuz yıllık eşi Lucy-Anne Rushton'ını dövmeye başladı. 30 yaşındaki kadın bilincini kaybetmiş bir şekilde yerde yatıyordu ancak öfkeden deliye dönen adam, eşine tekmeler savurmaya devam etti. Komşuların ihbari üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek cani kocayı tutukladı. Cezaevine gönderilen adamın mahkemesi, geçen ay görülmeye başlanmıştı. Dünkü duruşmada Avukatı Sarah Jones, Shaun Dyson'a kendini nasıl hissettiğini sorduğunda, Dyson şu yanıtı verdi: "Kendimi utanmış ve mahvolmuş hissediyorum. Lucy'yi ve ailemizi düşündükçe kahroluyorum. Üzerinden altı ay geçti ama hala gerçek değilmiş gibi geliyor." Lucy'yi okul yıllarından beri tanıdığını söyleyen zanlı, 2010 yılında evlendiklerini anlattı. İlişkilerinin her zaman "inişli çıkışlı" olduğunu söyleyen adam, ocak ayında ayrıldıklarını ve ikisinin de farklı hayatlar yaşadığını belirtti.

8 erkekle beraber oldu!

Shaun, karısının şubat ayından beri sekiz erkekle beraber olduğunu iddia etti Shaun Dyson'ın iddiasına göre, çift o akşam eve döndüklerinde Lucy, yeniden bir araya gelmeyi ve çocuk sahibi olmayı istediğini söyledi. Ancak Dyson reddetti ve iddiaya göre Lucy çok sinirlendi. Dyson, karısına başka bir kadınla görüşmeye başladığını söylediğinde ise iddiasına göre evde kıyamet koptu. Savcılık avukatı Simon Jones, Shaun'a, "Sizin aşırı kıskanç olduğunuz ve karınızın başka biriyle birlikte olabileceğini her düşündüğünüzde kıskançlıktan deliye döndüğünüz yalan mı?" sorusunu yöneltti. Shaun ise "Kesinlikle yalan" yanıtını vererek iddiaları reddetti. Shaun Dyson ise karısını kasten öldürdüğü suçlamasını reddediyor ve istemeden ölümüne sebebiyet verdiğini ileri sürüyor. Lucy'nin otopsi sonuçlarına göre, kaburgalarında 37 çatlak ve göğüs kafesinde kırık bulunuyor. Ayrıca genç kadının akciğerleri de iflas etmiş. Mahkeme, ileriki bir tarihe ertelendi. Savcılık önceki duruşmada yaptığı konuşmada, olayın sadece bir öfke nöbetinden ibaret olmadığını, Shaun Dyson'ın eşini öldürmeyi ne zamandır kafasına koyduğunu söylemişti. Lucy-Anne Rushton'ın daha önce de hayatından endişe ettiği ve kocasından korktuğu bilgisi, tanıklık eden kişiler tarafından mahhemeye sunulmuştu. Ayrıca Shaun Dyson'ın her an kaçabilecek gibi hazırda bir bavulu olduğu, bavulun içinde giysiler, bir miktar para ve silah olduğu açıklanmıştı. Lucy-Anne Rushton'ın annesinin de kızının gördüğü şiddete tanık olduğu bilgisi, mahkemede paylaşılmıştı. Savcılık, zanlının Lucy'yi öldürdüğü konusunda herhangi bir şüphe olmadığını hatırlattı ve "Burada dikkat edilmesi gereken husus, Lucy'nin uzun süredir korku içinde yaşadığı gerçeğidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti