Reklam
  • Reklam
DEVLETİN GİZLİ CİHAZI YUNANİSTAN’IN ELİNDE!

DEVLETİN GİZLİ CİHAZI YUNANİSTAN’IN ELİNDE!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017-2020 yılları arası 2 bine yakın FETÖ'cüye siyasi sığınma hakkı tanıyan Yunanistan'ı ağır bir dille eleştirdi. Milli Savunma ve Dışişleri bakanlıklarının uzun süredir sessiz kaldığı IFF skandalı akıllara geldi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Sikorsky S-70'le Yunanistan'a kaçan 8 FETÖ'cü askerin helikopterden söktüğü IFF (Dost Düşman Tanıma sistemi) ile gece görüş aparatları hâlâ Yunan istihbaratının elinde! 8 askerin her biri 10 milyon TL ödülle aranıyor...

10 Eylül 2021 - 10:51

9 Eylül Üniversitesi tarafından Sabancı Kültür Merkezinde dün düzenlenen “Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu’na  video-mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert ifadeler kullandı.

Erdoğan, 2017-2020 yılları arası 2 bine FETÖ üyesine siyasi sığınma hakkı veren Yunanistan için “Suriyeli mazlumlara kapanan kapıların, ülkemizde darbe girişiminde bulunmuş, 251 vatandaşımızın kanını dökmüş FETÖ’cü canilere sonuna kadar açılması insanlık adına hicap kaynağıdır” dedi.

Sol tandanslı Ta Nea gazetesi geçen ocak ayında; 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden bir yıl sonrasından 2020 başına kadar 2 bin FETÖ üyesinin sığınma talebinin kabul edildiğini yazmıştı.

IFF SİSTEMİNİ SÖKTÜLER

Eski Sayıştay denetçisinden emniyet müdürüne, ihraç memurlardan (asker, öğretmen, gazeteci vs.) firari FETÖ’cülerin akrabalarına kadar pek çok isim Edirne’den yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçarken yakalansa da Komşu’ya kapağı atıp devletin gizli cihazlarını Yunan istihbaratı EYP’ye teslim eden hainler hâlâ Atina sokaklarında cirit atıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti