Reklam
  • Reklam
"Devleti soyanlardan rahatsız olmuyorsun ama müzikten...

"Devleti soyanlardan rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00’e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" diyen Erdoğan'a yanıt verdi: Müzikten rahatsız olmuş. Çifter çifter maaş alan beslemelerin var. Onlardan rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun. Devleti soyanlardan, mafyadan 10 bin dolar maaş alan siyasetçiden rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun.

23 Haziran 2021 - 18:41

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme dair yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

Demokrasiyi, insan haklarını, adaleti, hakkı hukuku savunuyoruz. Milletin iradesine her zaman saygılı olduk. 83 milyon bir kişinin iradesine teslim edilemez. Egemenlik milletindir. Türkiye’nin bir kişinin iradesine teslim edilmesinin faturasını 83 milyon olarak hepimiz ödüyoruz. Kavgayı değil barışı önceleyen bir anlayışla yaşmak; öfkenin, intikam duygusunun olmadığı bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz.

MİLLETTEN DEĞİL MAFYADAN YANALAR

Hazine’nin üzerine çöktüler. Devletin paralarını yağmaladılar. Hak etmeyen insanlara milyar dolarları aktardırlar. 128 milyar dolar nerede diye sorarken aslında bu paraya kimin çöktüğünü soruyoruz. Milletten değil, mafyadan yanalar.

Her ay 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçiyi merak etmiyor musunuz? Bu sahtekar, edepsiz adamı merak etmiyor musunuz? Sadece biz mi merak edeceğiz? Bu kişi AKP’nin kilit noktasında!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti