Reklam
  • Reklam
Devlet Bahçeli’nin beyin kanaması geçirdiği iddialarının...

Devlet Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddialarının aslı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddialarını yalanlayarak "Sağlık durumu son derece iyi, şuuru açık." dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sonucu hastaneye gittiğini belirten MHP lideri Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, "Bahçeli'nin sağlık durumu gayet iyi" dedi.

23 Eylül 2019 - 14:03

Yalçın, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bulunan MHP  Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin hastane önünde bekleyen  basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bahçeli'nin sabah saatlerinde mide bulantısı şikayetiyle hastaneye  müracaat ettiğini aktaran Yalçın, "Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin  tetkikleri yapılmaktadır. Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin  kanaması veya kalp hastalığı ile alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru  açık, konuşabilen durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu duyuruyu hastane  başhekimliği ilerleyen saatlerde paylaşacaktır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık  durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır." açıklamasında bulundu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yalçın, Bahçeli'nin  hastaneye geliş sebebine ilişkin soru üzerine, "Mide bulantısı herhangi bir  sebepten olabilir. Tetkikler sonrasında hekimlerimiz ifade edeceklerdir." dedi.

Bahçeli'nin şuurunun kapalı olup olmadığı sorusuna ise Yalçın, "Hayır  baştan beri hiçbir şeyi yok. Hastaneye intikalinden itibaren genel başkanımız kendisindedir. Herhangi bir problem yok." yanıtını verdi.

Yalçın, bir başka soru üzerine de Bahçeli'nin geceyi hastanede geçirip  geçirmeyeceğine hekimlerin karar vereceğini vurgulayarak, "Şu an istirahat  ediyor, tetkiklerin çoğu da yapıldı. Herhangi bir problem yok." dedi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da hastaneye gelerek Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Bostancı, Bahçeli'nin dinlendiğini, sağlık durumunda herhangi bir  sorun olmadığını bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek