Reklam
  • Reklam
DERVİŞOĞLU İDDİALI KONUŞTU ; "Biz daha iyisini yapana...

DERVİŞOĞLU İDDİALI KONUŞTU ; "Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi budur"

İYİ Parti kurucularından Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Kanal İzmir TV de Politik Gündem Programı'ndan sonra İzmir Haber Merkezine konuştu.

09 Mayıs 2018 - 14:50

SÜRPRİZ YAPMAYA GELDİK

İmza kampanyasının internet üzerinden yapıldığı takdirde milyonları aşacağını iddia eden Dervişoğlu   '' bu partiyi millet kurdu milletin partisi '' dedi. Bir İYİ Parti gerçeği var Ankara'da yaptığımız kongre Türk siyasi tarihinin en büyük kongresidir. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi budur. Seçime hazırız. iktidara sürpriz yapmaya geldik diyerek sözlerine devam etti.

HEDEFİMİZ İZMİR'DE 1.PARTİ OLMAK

Türkiye'nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine gittiklerini ve gitmeye de devam edeceklerini aktaran Dervişoğlu İYİ Parti olarak hedeflerinin İzmir'de 1. parti olmak olduğunu ve kurdukları ittifakın 2.turda İzmir'de ezici bir üstünlük kuracağını ifade etti. '' İzmir demokrasi, Adalet, Hürriyet, Eşitlik ve iyilik rüzgarlarının estiği yerdir '' dedi.

HEDEFİMİZ SARAY DEĞİL ÇANKAYA KÖŞKÜ

Demokrasi, hürriyet, huzur, zenginlik, adalet, eşitlik vaat ettiklerini aktaran Dervişoğlu Biz İYİ Partiyiz. Tehditler ve baskılardan korkmayız. Milletimize hizmet yolculuğumuzu sürdürebilmek için elimizi değil gövdemizi ve başımızı taşın altına koymaktan asla kaçmayız. ''Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı olarak Saraya değil Çankaya köşkü götüreceğiz'' dedi. CHP' ye ve Sayın Kılıçdaroğlu' na teşekkür ettiklerini ve yaptıklarının bir demokrasi kahramanlığı olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

FETÖNÜN SİYASİ AYAĞINI BİTİRECEĞİZ

İYİ Partiyi FETÖ ile suçlayanlara aydan bile gülerler. '' Çaycı, simitçi, işçiler FETÖ' den içerde, ekonomik yönden güçlü olanlar dışarıda halk bunu görüyor '' dedi. Hükümetin FETÖ ile mücadelesini yerinde bulduğunu ancak yetersiz ve geç kalındığını vurgulayan Dervişoğlu henüz FETÖ ile mücadelede siyasi ayağına inilmediğini ve göreve geldiklerinde FETÖ siyasi ayağını bitireceklerinin sözünü verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti