Reklam
  • Reklam
Demirci’de av sezonu başlıyor

Demirci'de av sezonu başlıyor

Manisa'nın Demirci ilçesinde 2019-20 av sezonu için, 351 avcıya av kartları düzenlenen etkinlikle dağıtıldı.

19 Ağustos 2019 - 18:18

Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübünce Erkan Çay Salonu'nda düzenlenen programa, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Meclis Üyesi Nurullah Ertaş, Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün ile avcılar katıldı.

Eylül ayında başlayacak ve 7 ay boyunca sürecek Demirci merkez ve mahallelerindeki dağlık alanlardaki av sahalarında yapılacak av için avcılara kartları imzalanarak teslim edildi.

Programda konuşan Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün yaptığı konuşmada, kulüplerine bu yıl 351 avcının başvurduğunu belirtti. Akgün, Selami Selçuk'a kulüplerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise "Tüm avcılarımıza av sezonunda başarılar dilerken, kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Her daim Belediyemiz olarak kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından 351 avcıya, 2019 - 2020 av sezonu için av kart dağıtıldı. Yapılan çekilişlerle 35 avcıya, avcı tüfeği, avcı yeleği, avcı kemeri ve çeşitli avcı malzemeleri hediye edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti