Reklam
  • Reklam
DEAŞ’ın bombacısı terörist Hayrullah Fethi, Azez’de...

DEAŞ'ın bombacısı terörist Hayrullah Fethi, Azez'de yakalandı!

Terör örgütü DEAŞ'ın bomba uzmanı olan ve örgüt tarafından eylemlerde kullanılan bomba düzeneklerini hazırlayan terörist Hayrullah Fethi, Azez'de düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. DEAŞ'lı teröristin 29 Ekim'de büyük bir saldırı planladığı ortaya çıktı.

05 Kasım 2019 - 16:54

Terör örgütü DEAŞ'ın bomba uzmanı olan ve örgüt tarafından kullanılan bomba düzeneklerini tasarlayan terörist, Azez'de yakalandı.

ÇADIR KENTTE YAKALANDI

Fırat Kalkanı Bölgesinde görev yapan Türk danışman polisleri, Azez'de bomba düzeneği hazırlayan DEAŞ'lı teröristleri uzun süre izledi, adreslerini belirledi. DEAŞ terör örgütünün bomba uzmanı olarak görev yapan ve terör örgütü tarafından kullanılan bomba düzeneklerini tasarlayan Hayrullah Fethi isimli terörist, Azez Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ekiplerinin de desteğiyle çadır kentte yakalandı.

29 EKİM'DE SALDIRI PLANLIYORDU

Çadır kentte yakalanan teröristin, 29 Ekim'de büyük bir saldırı planladığı ortaya çıktı. Zanlı bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

DEAŞ'IN HASEKE İSTİHBARAT SORUMLUSU DA YAKALANMIŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Denizli'de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın Haseke sorumlusu gözaltına alınmıştı. Terörist, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti