DARP EDEN HAYRANLARIYDI..

DARP EDEN HAYRANLARIYDI..

Ünlü oyuncu Nejat İşler bir kadın hayranının fotoğraf isteğini geri çevirince iddiaya göre hayranının kocası tarafından darp edildi. Ünlü oyuncunun kavga sırasında dişinin kırıldığı ve bayıldığı öğrenildi.

19 Temmuz 2018 - 15:16

Bodrum'un Gümüşlük mahallesinde bulunan bir mekânda arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Nejat İşler' in kadın bir hayranının eşi tarafından darp edildiği iddia edildi. İşler' in yanına gelen bayan bir hayranının fotoğraf çektirmek isteğini geri çevirdiği ve hayranının kocası tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.

Saldırı sonrası dişi kırılan ve bayılan ünlü oyuncu arkadaşları tarafından Bodrum'da bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Ayakta tedavi edilen İşler' in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Gazze'de 247 gazeteci yaşananları resmetmeye çalışırken...
Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: Sosyal diyalog gereği her türlü süreci işleteceğiz
Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: Sosyal diyalog gereği her...