Reklam
  • Reklam
Danışmanlarına yer tutturamayan AK Partili vekiller, grup...

Danışmanlarına yer tutturamayan AK Partili vekiller, grup toplantısına erken gitti

AK Parti Grup toplantısında milletvekillerinden danışman ve sekreterlerini yer tutmaları için göndermemeleri istenince, bazı vekiller Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı saat 12.00'deki toplantı için salona erken geldi.

30 Ekim 2019 - 16:47

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşma yapmadan önce dikkatlerden kaçmayan bir detayı ise gazeteci Yurdagül Şimşek kameraya kaydetti. Vekillerin, danışman ve sekreterlerinden yer tutmamaları istenince, milletvekilleri Erdoğan'ın konuşması öncesi erkenden Meclis'e geldi.

VEKİLLER ERKENDEN YERLERİNİ ALDI

Erdoğan'ın grup toplantısı öncesi dikkat çeken bir ayrıntı objektiflere yansıdı. Erdoğan'ın konuşması öncesi bazı vekiller yerlerini aldı. Vekillerin erkenden yerlerini alması ise danışmanlarının yer tutmamalarının istenmesi olduğu öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN VEKİLLERE UYARI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasında vekilleri uyan Erdoğan, "Eğer Meclis çalışmalarına katılmazsak bunun vebalinden kurtulamayız ve açık konuşayım aldığımız ücreti de kendimize helal kılamayız." şeklinde konuştu. Erdoğan, "Değerli arkadaşlar, sevgili kardeşlerim; Allah rızası için parlamento çalışmalarında lütfen karar yeter sayısı noktasında grubumuzu darda, zorda bırakmayın. Toplantı yeter sayısında grubumuzu darda, zorda bırakmayın." dedi.

"ALDIĞIMIZ ÜCRETLERİ HELAL KILAMAYIZ"

"Önce toplantı yeter sayısı, karar yeter sayısı" diyen Erdoğan, "Hep birlikte orada yer alacağız ki, muhalefetin karşısında gülünç duruma düşmeyin. Bir iktidar partisine yakışan budur. Bu millet, değerli kardeşlerim sizleri bizleri buraya bunun için gönderdi. Eğer bunu yapmazsak bunun vebalinden kurtulamayız ve açık konuşayım aldığımız ücreti de kendimize helal kılamayız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı