Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, provokasyonları...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, provokasyonları kınadı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İsviçre'nin Zürih kentinde, teröristlerin ve yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağını hedef alan eylemlerini kınadı.

16 Haziran 2023 - 18:25

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk bayrağına yönelik iğrenç saldırının hemen ardından İsviçre'nin Ankara Büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığına çağırıldığı, bu saldırının hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunun vurgulandığı belirtildi.

İsviçre'den olaya ilişkin derhal soruşturma başlatılarak faillerin tespit edilmesinin ve gerekli işlemlerin süratle yapılmasının talep edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İsviçre'nin Zürih kentinde, teröristlerin ve yandaşlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türk Bayrağımızı hedef alan alçak eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Başta Dışişleri Bakanlığımız olmak üzere ilgili makamlarımız marifetiyle olayın takipçisi olmayı sürdüreceğiz. İsviçre'nin, bu türden çirkin saldırılara ve terör örgütlerinin kara propaganda eylemlerine müsaade etmemesini bekliyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak gemimizin inşa süreçlerini başlattık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle ilgili yasal düzenleme gerekiyorsa bunu Meclis elbette ki yapacaktır
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle...