Reklam
  • Reklam
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

17 Eylül 2021 - 12:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde AKP Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

* Salgın şartlarının hafiflemesiyle birlikte illerimizi ziyaret ediyor, insanımızla hasret gideriyoruz.

* Yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılış heyecanını vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz.

* Bu ayın başından itibaren ülkemizin farklı illerinde pek çok eser, hizmet ve tesisin açılışını yaptık.

* Adli yıl açılışında 10 bloktan oluşan 422 bin metrekare kapalı alana sahip yeni yargıtay binamızı Ankara’da hizmete aldık.

* Ağustos ayında bir taraftan yangın sel felaketleriyle mücadele ederken bir taraftan taarruzi insansız hava aracı AKINCI’nın teslimatını gerçekleştirdik.

* Pakistan Cumhurbaşkanı ile birlikte MİLGEM Pakistan ilk gemi denize indirme ve açık deniz karakol gemisi sac kesimine iştirak ettik.

* Ankara 2. OSB’de yapımı tamamlanan 26 fabrikamızın ekonomimize kazandırmanın gururunu yaşadık. Görüyorsunuz, yan gelip yatma yok.

MUHALEFETE YÜKLENDİ

* Muhalefet sadece belli illere hapsolmuşken biz 84 milyonun tamamına ulaşıyoruz. Onların gündeminde iftira var. Yalan terörü var.

* Onların gündeminde yıkım var, engellemek var. Onların gündeminde Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var.

* Onların gündeminde sessiz çoğunluğun sesini yine kısmak var. Onların gündeminde ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, insanımızı kutuplaştırmak var. Bunların da yalandan, slogandan, tahrikten başka siyaset vizyonları yok.

* Seçim zamanı verdikleri ne kadar boş vaatleri varsa hepsinin altında ezildiler. Artık illerde sular akmıyor. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir beceriksizlikle karşı karşıyayız.

CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

* 2023 yılı ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi önemli bir yol olacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023’te seçimleri de gerçekleştireceğiz.

* AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz.

* Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya başlamalı, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti