Reklam
  • Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye geçmiş olsun telefonu

Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 21 günlük aradan sonra mesaiye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasete geri dönen Bahçeli'yi arayıp "Seni televizyonda izledim" deyip geçmiş olsun dileklerini iletti.

14 Ekim 2019 - 16:22

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genel Merkez binasına geldi. Mesaiye başlayan Bahçeli'nin hastalık sonrası sakal bırakması dikkat çekti. 21 günlük aradan sonra tekrardan siyasete dönen Bahçeli'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan aradı. "Seni televizyonda izledim" diyen Erdoğan geçmiş olsun temennisini iletti.

BAHÇELİ GERİ DÖNDÜ

23 Eylül'den bu yana üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin genel merkezine geldi. Bahçeli'yi bina girişinde çok sayıda partili karşıladı. Parti genel merkezinin önünde dev Türk bayrağı açan ülkücüler, 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' şeklinde slogan attı.

BAHÇELİ'YE COŞKULU KARŞILAMA

21 günlük aranın ardından MHP'deki mesaisine başlamak için makam aracıyla genel merkeze gelen ve camı açarak "bozkurt" işareti yapan Bahçeli'yi, çok sayıda partili "Hareketin Lideri Devlet Bahçeli" sloganıyla karşıladı. Bahçeli, makamına geçerken bina içindeki balkondan partilileri selamladı. Partililer dışarıda büyük bir Türk bayrağı da açtı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti