Cinayet sanığına ağırlaştırılmış müebbet

Cinayet sanığına ağırlaştırılmış müebbet

İzmir'in Buca ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda, kuzenini rahatsız ettiği iddia ettiği Umut Özdemir'i sırtından bıçaklayarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

17 Temmuz 2019 - 12:15

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Necmettin Acar ve taraf avukatları katıldı. 

Müşteki avukatı sanığın cezalandırılmasını talep etti. 

Sanık avukatı ise müvekkilin eyleminin maktulden kaynaklı haksız tahrikten dolayı oluştuğunu savundu.

Tutuklu sanık Necmettin Acar da "Pişmanım, böyle bir kastım yoktu. Uygun bir cezayla cezalandırılmak istiyorum." diye konuştu. 

Mahkeme heyeti, sanığın yararına cezayı hafifletecek takdiri nedenlerin olmadığını bildirerek, Acar'ın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kurtulmuş: Mescid-i Aksa'nın kapılarına kilit vurmak, milyonlarca Müslümanın inancına açık bir saldırıdır
Kurtulmuş: Mescid-i Aksa'nın kapılarına kilit vurmak, milyonlarca...
Bakan Fidan, Portekizli mevkidaşı Rangel ile telefonda görüştü
Bakan Fidan, Portekizli mevkidaşı Rangel ile telefonda görüştü