Reklam
  • Reklam
’Çiftçinin faizini sıfırlayacağız’

'Çiftçinin faizini sıfırlayacağız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de “Milletin Sesi" mitinginde konuştu. Ekonomiye ilişkin mesajlar veren Kılıçdaroğlu, çiftçilere ve emeklilere yönelik vaatlerini yineledi.

25 Temmuz 2022 - 14:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beraber olacağız, birlik olacağız, kucaklaşacağız, ayrımcılığı bitireceğiz. Herkesin farklı görüşü olabilir, saygı duyacağız." dedi.

Balıkesir kent merkezindeki Kuvayi Milliye Meydanı'nda partisince organize edilen "Milletin Sesi Mitingi"ne katılan Kılıçdaroğlu, TBMM açıldığında Lozan'ın kabulünün yıl dönümünün bayram ilan edilmesi için kanun teklifi vereceklerini söyledi.

Kurtuluş Savaşı'nın tüm mazlum milletlere örnek olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduktan sonra birçok cumhuriyete örnek teşkil ettiğini kaydetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM açıldığında Balıkesir'e İstiklal Madalyası verilmesi için de kanun teklifi vereceklerini belirtti.

Cumhuriyetin ilk yüzyılında başarılar da kazanıldığını, acılar da çekildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Başbakanlar, bakanlar idam edildi, gencecik evlatlarımız idam sehpalarında hayatlarını kaybettiler. 'Bir sağdan, bir soldan olsun' dediler, gencecik evlatlarımızı astılar. 'O ailelerle oturup konuşmak, helalleşmek zorundayız' dedim. Artık kucaklaşma zamanı" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti