Reklam
  • Reklam
"CHP’nin tek işi kirli ittifakın bozulmasını engellemeye...

"CHP'nin tek işi kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "CHP'nin tek işi, terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmak." dedi.

08 Şubat 2021 - 17:24

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Kongrelerde görev alacakları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, temizlik, mesafe ve maske kurallarına riayet ederek yürüttükleri kongrelerin büyük coşku ve heyecanla gerçekleştiğini belirtti.

Birliklerini, beraberliklerini ve kardeşliklerini güçlendirdikleri, ülkeye ve millete hizmet heyecanını yeniledikleri, umutlarını ve azimlerini biledikleri kongreleri demokrasi şölenlerine çeviren partililere teşekkür eden Erdoğan, kuruluşundan bugüne teşkilatlarda görev alanlara şükranlarını sundu, ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diledi.

Erdoğan, siyasetlerinin temelinde, asırlardır elden ele, nesilden nesle aktarılarak bugünlere ulaştırılan bir büyük davanın olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti