Reklam
  • Reklam
CHP’NİN İZMIR TEMSİLCİLERİ İSTANBUL’DA SEÇMENİ SANDIK...

CHP’NİN İZMIR TEMSİLCİLERİ İSTANBUL’DA SEÇMENİ SANDIK BAŞINA ULAŞTIRDI

‘Konak Belediyesi CHP Meclis Üyesi, Menemen Belediye Başkan Danışmanı ve Basın Danışmanı; Taksim’de karşılaştıkları, oy yerine uzakta olan 2 vatandaşı sandık başına kendi araçlarıyla ulaştırdılar’

24 Haziran 2019 - 09:58

Konak Belediyesi Meclis Üyesi Barış Özgen, Menemen Belediyesi Başkan Danışmanı Faik Bozkuş ve Basın Danışmanı Haydar Koçak, İstanbul’da Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla ve sandıkları koruma anlamında vatandaşlarla tek tek iletişim halinde çalışırlarken oy kullanacakları yere uzak olan 2 vatandaşı sandık başına kendi imkanlarıyla götürdüler.

 

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Başkan Danışmanı Faik Bozkuş ve Basın Danışmanı Haydar Koçak ile İstanbul’da sandıklara sahip çıkmak için çalışmaya başladılar. Bu anlamda Taksim’de Konak Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Özgen ile beraber görevli oldukları okul önünde karşılaştıkları 2 vatandaşın oy kullanamayacaklarını öğrendiklerinde acilen müdahale ettiler. 

 

İLK OYUNU KULLANDI

 

Taksim’de karşılaştıkları vatandaşların Pendik’te oy kullanacağını öğrenen Bozkuş, Koçak ve Özgen vatandaşları araçları ile yaklaşık 1,5 saatlik mesafedeki oy kullanılacak olan okula teslim ederek oylarına sahip çıkmaları için sandık başına götürdüler ve ardından Taksim’e tekrar geri ulaştırdılar. Vatandaşlardan Kübra Bakışlı ise hayatında ilk kez oy kullandığını belirterek halası Emine Özyağcı ile beraber kendilerine teşekkürlerini sunarak bu seçime olan özverili çalışmaları için ekibe minnet duyduğunu ifade ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek