Reklam
  • Reklam
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay, Tunç Soyer’e Teşekkür Etti

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Tunç Soyer'e Teşekkür Etti

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, sosyal medya hesabında 'Sayın Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum' paylaşımını yaptı.

20 Şubat 2024 - 18:32

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, sosyal medya hesabında "Sayın Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum" paylaşımını yaptı.

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, paylaşımında şu ifadelere yerdi:

"Sayın @tuncsoyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kültüründe halkımıza hiç durmadan hizmet etmek vardır. Biz, kendisinin taşıdığı bayrağı alıp daha ileriye götüreceğiz. İyi planlanmış, doğru projelerle İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti