Reklam
  • Reklam
CHP’ Lİ SERTEL’ DEN BİNALİ YILDIRIM’A...

CHP' Lİ SERTEL' DEN BİNALİ YILDIRIM'A...

29 Nisan 2019 - 09:40

Sertel: İzmir’in statları ne zaman açılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından 2017 yılında temeli atılan ve 2019 yılı Şubat ayında açılacağı sözü verilen Alsancak ve Göztepe statlarının ne zaman hizmete gireceğini sordu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması istemiyle Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarına ilişkin soru önergesi veren Atila Sertel, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a da Başbakan ve İzmir Milletvekili olarak verdiği sözü hatırlattı.

Başbakan ve İzmir Milletvekili olarak Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Statlarının temelini atan Binali Yıldırım’ın o tarihte yaptığı konuşmada, “İzmir milletvekili seçildiğim zaman 35 proje sözü vermiştik. Peki İzmirli takip ediyor değil mi?” dediğini anımsatan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şunları söyledi:

“Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı bitti. Sonrasında seçildiği TBMM Meclis Başkanlığı görevi de kısa sürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday oldu ancak o da olmadı. Binali Bey’in bütün görevleri bitti ancak İzmir Milletvekilliği devam ediyor. Sayın Binali Yıldırım’dan iktidar partisinin ve İzmir’in milletvekili olarak 35 proje ve temelini attığı statların Şubat 2019’da açılacağına ilişkin verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz. Şubat, Mart, Nisan geride kaldı ancak İzmir’in statları hala açılmadı. ‘İzmirli sözleri takip ediyor mu’ diye sormuştu. İzmirliler verilen sözü takip eder, tutulmayan sözleri de unutmaz. Sayın Binali Yıldırım, İzmir Milletvekili olarak verdiği sözün takipçisi olmalı ve spor kulüplerimizin heyecanla beklediği statların bir an önce hizmete girmesi için çaba göstermelidir. Muhalefet milletvekilleri olarak biz de elimizden gelen her türlü katkıyı koymaya hazırız.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı