Reklam
  • Reklam
CHP Karşıyaka’nın patronu istifa mı edecek?

CHP Karşıyaka'nın patronu istifa mı edecek?

İsmi milletvekili adaylığıyla anılan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “Ön seçim olsaydı ve seçimler zamanında yapılsaydı örgütün vicdanına başvuracaktım. Şu an erken seçimde örgütün başında, örgütleri seçimlere hazırlamak en büyük görevim. Şu aşamada mümkün değil” dedi.

25 Nisan 2018 - 15:36

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise (CHP) yeni dönemde oluşturulacak milletvekili aday listeleri için kulisler hareketlendi.

İzmir’de çok sayıda isim adaylığa göz kırparken görevde olanların ise durumu henüz net değil. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongreler sürecinde, ‘İlerleyen süreçte görev düşünenler kongrelerde aday olmasın’ talimatına rağmen kentteki bazı ilçe başkanlarının istifaya hazırlandığı öğrenildi. Görevde olanların 26 Nisan (Yarın) saat 17:00’ye kadar istifalarını vermeleri gerekiyor.

ÖN SEÇİM YAPILSAYDI ÖRGÜTÜN VİCDANINA BAŞVURACAKTIM

Süreçte ismi milletvekili adaylığıyla anılan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım net açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Ben örgüt başkanıyım. Her zaman söyledim. Ön seçim olsaydı ve seçimler zamanında yapılsaydı örgütün vicdanına başvuracaktım. Ama şu an erken seçimde örgütün başında, örgütleri seçimlere hazırlamak en büyük görevim. Konu budur. Şu aşamada mümkün değil. En büyük görevim olarak Karşıyaka’nın başında CHP’yi İzmir’in kalesi olma hedefine ulaştıracağım” dedi. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti