Reklam
  • Reklam
CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce CHP Kurultayı’nda...

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce CHP Kurultayı'nda konuşuyor

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, "Hedefimiz 50+1. Hedefimiz Cumhurbaşkanlığı. Sizleri seçim akşamları ağlatmamak için genel başkanlığa adayım" dedi.

03 Şubat 2018 - 14:23

Genel Başkan seçilmesi halinde 45 gün içinde olağanüstü tüzük kurultayını toplayacağını söyleyen İnce, "İmza rezaletine son vereceğiz. Toplu imza verenler olmayacak. Benim başkanlığımda genel başkanlığa destek yasak olacak. Ben özgüveni yüksek bir genel başkan olacağım" dedi.

"Bizim genel başkanımız yanlış yapar ama haram yemez" diyen İnce, "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını 1 miyon 200 bin üye seçecek. CHP'nin genel başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır. Bundan kaçamaz.

Ben kimsenin marabası değilim, ben genel başkan olduğumda da kimse benim marabam olmayacak. İki seçimde partiyi birinci parti yapamayan Genel Başkan istifa etsin. Bunu tüzüğe yazacağız."şeklinde konuştu.

İsmet İnönü'nün değişiminin de zorlu bir dönem olduğunu söyleyen İnce, "O kurultay delegeleri ciğerine taş basarak Ecevit'e oy verdi. Çünkü değişime ihtiyaç vardı. Türkiye ve dünyada ilk seferde seçilmeyen bir daha aday olmuyor. Farklı şeyler yapmadan farklı sonuç bekliyorsun" diyerek Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı.

Muharrem İnce, "Biz Sayın Genel Başkanı seviyoruz ama Cumhuriyeti daha çok seviyoruz. CHP'nin değişime ihtiyacı var." şeklinde konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti