Reklam
  • Reklam
CHP’DE İSTİFA ŞOKU

CHP'DE İSTİFA ŞOKU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun doğduğu ve gençlik yıllarını geçirdiği ilçe olan Nazımiye'de CHP ilçe yönetimindeki 8 kişi istifasını bildirdi.

01 Haziran 2018 - 16:14 - Güncelleme: 01 Haziran 2018 - 16:28

Yöneticilerin dün gerçekleştirdiği toplantıda, tabanın istediği milletvekili adaylarının il başkanlığına önerilmediği nedeniyle istifa ettikleri bilinirken, istifa dilekçelerinin ilçe ve il başkanlığına gönderildiği belirtildi.

CHP Nazımiye İlçe Başkanı Ali Yıkılmaz, 8 kişinin istifa ettiğini doğrulayıp şu sözleri kullandı;

"Yönetim kurulu üyelerimiz arasındaki 8 arkadaşımız, başkalarının yönlendirmeleriyle, kendi istekleri dışında, kendilerine baskı yapılarak istifa ettirildi. Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçesinde bu durumların yaşanması çok üzücü. Milletvekili adaylarının belirlenmesi sırasında genel merkezimizin talimatı ile il yönetimi bizden görüş istemişti.Bizde örgütümüzün istekleri doğrultusunda 4 milletvekili aday adayının ismini il başkanlığına bildirdik. Bunun dışındaki hiçbir şey söz konusu olmadı.İstifaların nedenini henüz biz de anlamış değiliz. Ben görevimin başındayım, genel merkezin alacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağım." ifadelerini kullandı

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti