Reklam
  • Reklam
ÇEŞME’Yİ BİRDE BÖYLE GÖRÜN..

ÇEŞME'Yİ BİRDE BÖYLE GÖRÜN..

Dünyaca ünlü koyları, muhteşem manzarası ve ışıltılı eğlence hayatıyla Türk turizminin gözbebeği olan Çeşme’deki çöp dağları yürek burkuyor. Moloz ve çöp yığınlarını gören vatandaşlar, “Görünenin ardındaki gerçek mide bulandırıyor” dedi

24 Temmuz 2018 - 09:21

Son yıllarda Türkiye'nin ve hatta dünyanın gözde tatil merkezlerinden biri haline gelen Çeşme'nin görünmeyen yüzündeki çöp manzaraları, görenleri hayrete düşürüyor. Eğlence ve milyonluk yatların adresi olan Hacettepe ve Aya Yorgi Koyu'nun sırtlarındaki görüntüler, ilçenin içler acısı durumunu gözler önüne seriyor. Eşsiz manzarasıyla büyüleyen koyların hemen ardındaki pislik yığınları Çeşme'nin iki ayrı yüzünü tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU KOYLAR

Dünyaca meşhur eğlence mekanlarının bulunduğu ve ünlü isimlerin vazgeçemediği Aya Yorgi Koyu ve milyon liralık yatların vazgeçilmez adresi olan Hacettepe koyunun sırtları moloz ve çöp yığınlarıyla dolmuş durumda. Çevredeki inşaat ve peyzaj çalışmaları sonrasında ortaya çıkan atıklar doğa cennetine sorumsuzca bırakılırken, bu durum denize girmek için doğal bir ortam arayan tatilcilerin tepkisine neden oluyor. Çeşme'nin muhteşem doğasına bu manzaraların hiç yakışmadığını dile getiren tatilciler, mide bulandırıcı bu görüntülerle karşılaşmak istemediklerini belirtiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti