Reklam
  • Reklam
CESEDİ ÇAMAŞIR SUYUYLA..

CESEDİ ÇAMAŞIR SUYUYLA..

Kütahya'nın Kurtdere Köyü'nde bir vatandaş tarafından fark edilen erkek cesedinin asansörcü Adnan Soysal'a ait olduğu belirlendi.

11 Şubat 2019 - 14:48

Kütahya'nın Kurtdere Köyü'nde bir vatandaş tarafından fark edilen erkek cesedinin asansörcü Adnan Soysal'a ait olduğu belirlendi. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  3 Şubat'ta, Hisarcık ilçesi Kurtdere köyü yakınındaki Akyol mevkisine avlanmaya  giden bir vatandaş tarafından fark edilen erkek cesedinin, parmak izinden yola  çıkarak kimliğine ulaştı.

Çalışmalar sonucu bu kişinin, Kütahya il merkezinde ikamet eden 60  yaşındaki asansör tamircisi Adnan Soysal olduğu tespit edildi.

Boynunda, bacak ve kollarında kırıklar olduğu belirlenen Soysal'ın,  öldürüldükten sonra söz konusu bölgeye atıldığının belirlenmesi üzerine  soruşturma başlatıldı. Savcılıkça ifadesi alınan maktulün 2,5 yıllık eşi Fatma Soysal (45),  geçimsizlik nedeniyle kocasıyla yaklaşık üç aydır görüşmediğini öne sürdü. Fatma  Soysal'ın, Adnan Soysal ile dördüncü evliliğini yaptığı belirtildi. Cinayetin aydınlatılması için özel ekip kuran İl Jandarma Komutanlığı,  muhtemel şüphelileri belirleyerek takibe aldı.

Soruşturmayı genişleten ekip, Fatma Soysal'ın, 21 Ocak'ta eşinin  maaşını bir bankanın ATM'sinden çektiğini ve savcılığa verdiği ifadesinde  çelişkiler olduğunu tespit etti.

Elde edilen deliller ve tanık ifadelerine göre, Yunus Emre  Mahallesi'ndeki bir eve kapatılan Adnan Soysal'ın, yaklaşık 15 gün darbedilerek  işkenceye maruz kaldığı ve bu nedenle öldüğü anlaşıldı.

Bunun üzerine Fatma Soysal ve sevgilisi olduğu iddia edilen Mesut K.  (27) gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti