Reklam
  • Reklam
Cem Uzan, "Bana kumpas kurdular" deyip Babacan ve...

Cem Uzan, "Bana kumpas kurdular" deyip Babacan ve Şener'i suçladı

Türkiye'ye dönüş hazırlıkları yapan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine kumpas kurulduğunu öne sürerek Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçladı.

02 Aralık 2019 - 10:59

Türkiye siyasetinin hafızasına 2002 seçimlerindeki vaatleriyle kazınan Cem Uzan, daha sonra TMSF'nin şirketlerine el koymasının ardından Fransa'ya iltica etmişti.

SİYASİ TARTIŞMALARA BAŞLADI

Bu süreçte hakkında açılan davaların büyük bir kısmından aklandığını ifade eden Uzan, yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını da belirtti. Cem Uzan'ın Türkiye'ye döndüğünde siyasete de girmesi beklenirken; Twitter'dan yaptığı açıklamarla siyasi tartışmalara şimdiden girmeye başladı.

DÖNEMİN BAKANLARINI SUÇLADI

Ünlü iş adamı, dün akşam yaptığı paylaşımda; "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçladı.

ŞENER'DEN YANIT GELDİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu açıklamalara ilk yanıt Abdüllatif Şener'den geldi. Şener, cevap olarak "Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler'i görmezden geliyor. Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti