Reklam
  • Reklam
Büyükşehir’den ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

Büyükşehir'den ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 23 bin 139 ailenin banka hesabına Ramazan Bayramı öncesinde 200’er lira yatıracak.

11 Haziran 2018 - 09:51

Bayram paraları 12 Haziran Salı gününden itibaren çekilebilecek. Büyükşehir’in dağıtacağı 4 milyon 628 bin TL’lik yardım, bayram öncesinde esnafı da sevindirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaşanacak olası izdihamları engellemek amacı ile, bayram paralarını bir süredir ailelerin adına açılan banka hesaplarına yatıracak. Yardım almaya hak kazanan ailelere öncesinde birer mektup gönderilerek bu konuda gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. İki sene önce Ramazan Bayramı’nda hizmete giren ve bankamatik kartı görevi gören “Sosyal Yardım Kartı”na sahip olan vatandaşlar, paralarını bu kartlar ile alıyor. Kart şifresini unutanların İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şubesi’ne başvurması gerekiyor. İhtiyaç sahibi aileler, http://www.izmir.bel.tr adresinden “Ramazan Bayramları yardımları” bölümü tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardım sorgulaması yapabiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı