Reklam
  • Reklam
BUGÜN HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI?

BUGÜN HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI?

İstanbul’da bugün bazı yollar çocuk istismarları ve cinayetlerine tepki göstermek amacıyla düzenlenecek yürüyüş dolayısıyla trafiğe kapatılacak.

04 Temmuz 2018 - 12:59 - Güncelleme: 04 Temmuz 2018 - 16:26

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün bazı yolların kapalı olacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, çocuk istismarları ve cinayetlerine tepki göstermek amacıyla kadın örgütleri tarafından Tünel Meydanı'ndan Taksim Meydanı'na yürüyüş düzenlenecek. Etkinlik sebebiyle bugün saat 17.30'dan itibaren etkinlik bitimine kadar bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahlar belirlendiği bildirildi.

Buna göre, Yeni Çarşı Caddesi ile Hamalbaşı Caddesi kesişimi, Kumbaracı Yokuşu ile Asmalı Mescit Caddesi kesişimi, İlk Belediye Caddesi ile İstiklal Caddesi kesişimi, Ensiz Sokak ile İstiklal Caddesi kesişimi ve Tünel girişine trafik verilmeyecek. Sürücüler, alternatif güzergah olarak Tarlabaşı Bulvarı, Galip Dede Caddesi ve Kumbaracı yokuşunu kullanabilecek. Bu yollar, etkinlik bitiminde trafiğe açılacak. Alternatif olarak Tarlabaşı Bulvarı, Galip Dede Caddesi ve Kumbaracı yokuşu kullanılabilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti