Reklam
  • Reklam
"BU YÜKSEK BİNALARA KİM İZİN VERDİ!"

"BU YÜKSEK BİNALARA KİM İZİN VERDİ!"

Partisinin grup toplantısında Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan bir kararı göstererek, CHP Genel Merkezi'nin hemen önünde bulunan 34 bin 754 metrekarelik arsaya sınırsız kat izni verildiğini söyledi. Erdoğan'ın 'Bu yüksek binalara kim izin veriyor.

19 Şubat 2019 - 15:31

Bunlar bizim örfümüze, kültürümüze göre değil' sözlerini hatırlatan ve kararı iptal etme çağrısında bulunan CHP lideri, 'Etmeyecek çünkü alıcısı belli. Kupon arazisi çünkü. İzin verenin Allah belasını versin' dedi. İstinaf Mahkemesi'nin Cumhuriyet gazetesi davasında verilen cezaları onamasına da tepki gösteren Kılıçdaroğlu, 'Gazetecileri hapse atıp ne yapacaksınız?' diye sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu, hayatlarını kaybeden eski bakan Fikret Ünlü, eski milletvekili Halil Akyüz ve Ozan Arif’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Anadolu kültüründe ozanların, aşıkların yer aldığını, halkın sesini sazlarıyla dile getirdiğini, zulme karşı baş eğmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, böyle bir ozanın da Ozan Arif olduğunu anlattı.

Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan Umut Özlütepe’ye de Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu, öteden beri Suriye politikasının doğru olmadığını, Suriye bataklığına girilmemesi, Suriye’nin iç işlerine karışılmaması gerektiğini söylediklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti