Reklam
  • Reklam
BU OYUNU 24 HAZİRAN’DA HALKIMIZ BOZACAK

BU OYUNU 24 HAZİRAN'DA HALKIMIZ BOZACAK

AK Parti İzmir milletvekili adayı Bilal Doğan Kanal İzmir TV'de Seçim Özel Programında Rıdvan Akgün'ün konuğu oldu. Kentimizin yerel yönetimlerden kaynaklanan sorunlarını çözmek için bu göreve talip olduğunu belirten Doğan ''Partimizin birçok kademesinde görevler aldım. Bu göreve hazırım.'' diye konuştu.

06 Haziran 2018 - 13:20

KADIN NÜFUSU DAHA FAZLA

İzmir'de kadın nüfusu erkek nüfusundan daha fazla. Bu yüzden kadın milletvekili sayısının daha fazla olması gerekiyor. Biz parti olarak her 2 bölgede de seçilebilecek sırada 2 kadın milletvekili adayı gösterdik. Türkiye genelinde de en fazla kadın aday gösteren parti AK Partidir.

 

AK PARTİYE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLIYIZ

Şu anda tempo çok yoğun. Biz parti olarak daha adaylar belli olmadan İzmir'de ilçelerde seçim koordinasyon merkezleri kurduk. Tüm planlamalar yapıldı. Sorunlara yönelik projelerimiz hazır. Böyle bir partiye sahip olduğumuz için şanslıyız.

KARALAMA YAPIYORLAR

Şu anda AK Parti'nin belediyesi olduğu yerlerde Büyükşehir tarafından algı oluşturma durumu var. İZSU kazı yapmış bırakmış. 1 ay geçmiş üzerinden hala aynı. Halk bu defa belediye çalışmıyor diyor. Ancak orada onu düzeltmesi gereken Büyükşehir belediyesidir. Bilinçli olarak AK Parti belediyesini karalama kampanyası yapıyorlar.

 

SORUNLAR YEREL YÖNETİMDEN KAYNAKLI

İzmir'de özellikle yüzde 98 yerel yönetimlerden kaynaklı sorunlar var. Alt yapı yok. Yağmur yağdığı zaman birçok yer perişan oluyor. Kentsel dönüşüm sorunları büyük. İmar planları yok. Ulaşım problemleri çok büyük. Körfez pislikten kokuyor. Bundan 5-6 yıl Önce ben yakın zamanda burada yüzeceğim diyen Aziz Kocaoğlu hala yüzemedi. Bence de girmesin hastalık kapar.

 

VATANDAŞ MAĞDUR, PAZARCI MAĞDUR

Pazaryerleri konusun da esnaf mağdur. Vatandaş mağdur. Biz bunu çözmek için elimizden geleni yaptık. Pazaryeri kurulması belediyelere aittir. Pazarcılar ortada kaldı. Pazarcıdan belediye 2200 tl alıyor. Tek yaptığı akşam gelip çöp toplamak. Bu adeta haraç almaktır. Bornova'da ki pazaryeri alanını hükümetimiz hediye etti. Ancak Bornova belediyesi ile Bayraklı belediyesi anlaşamadı. Koskoca Büyükşehir belediyesi bu iki belediyeyi uzlaştıramadı. Ya sözü geçmiyor ya da yönetemiyor. Burada pazarcı mağdur. Halk mağdur. Biz bunu çözeceğiz inşallah.

 

BİZİ TAKLİT EDİYOR

Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce AK Parti'nin programlarını taklit ediyor. Sonra sürekli eleştiriyor. Avrupa Birliğinin en iyi 6. ekonomisi ve de Dünyanın en iyi 17. ekonomisine sahip ülkeyiz. Dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biriyiz.

 

ÇOK CİDDİ BİR OPERASYON VAR

Bir anda durup dururken her şey olumlu iken döviz kurları fırladı. Burada bir saldırı var. Piyasanın kapalı olduğu anda İngiltere ve ABD kaynaklı iki kurum çok ciddi döviz alımı yapıyor. Arkasında İngiltere ve ABD para piyasaları var. Arkasını araştırdığımızda bunu kontrol eden İsrail kökenli yatırımcı kuruluşlar var. Seçim öncesi çok ciddi bir operasyon var. Yunanistan'da vatandaş ATM'den para çekemiyor ancak kredi derecelendirme fonu Yunanistan'ın notunu daha yüksek veriyor. Bu inanılır bir şey değil. DEAŞ'ın arkasında ABD var. Buradaki amaç Müslüman'ı Müslüman'a kırdırmak. Halkımız her şeyi görüyor. Bu oyunu 24 Haziran'da halkımız bozacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti