Reklam
  • Reklam
Bornovalı çocuklar yaz tatilinde Egeli oldu

Bornovalı çocuklar yaz tatilinde Egeli oldu

Ege Üniversitesi yaz tatilinde kapılarını çocuklara açtı. Ege Üniversitesin potansiyelini toplumla ve paydaşlarla buluşturan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, şimdi de çocukların yaz tatilini daha eğitici ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak için Ege Üniversitesinin kapılarını çocuklara açtı.

30 Temmuz 2019 - 11:58

Yaz Okulunun açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Budak, “Üniversitemizin potansiyelini toplumla ve paydaşlarımızla buluşturmayı sürdürüyoruz. Ege Üniversitesi Çocuk Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde toplumla üniversite arasındaki bağı güçlendirmek ve Ege Üniversitesinin sahip olduğu bilimsel, sanatsal ve sportif imkânları toplumun en güçlü aktörleri olan çocuklarla paylaşmak üzere düzenlediğimiz Yaz Okulu’nu başlatıyoruz. Projesi kapsamında Bornova’nın farklı mahallelerinden gelen çocuklarımızı üniversitemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Eğitim Fakültesi Dekanımız ve bölüm başkanlarımızla yaz tatili döneminde geleceğimiz olan çocuklarımız için faydalı olacak bir kamp düzenlemek istedik. Kamp kapsamında miniklerimiz üniversitemizi daha yakından tanıyacaklar ve kültürel ve sanatsal etkinliklere katılım sağlayacaklar. Komşularımıza kampımızın ilk gününde başarılar diliyorum, eğlenceli bir kamp olsun” dedi.

Çocuklar, Ege Üniversitesinde bir yandan eğlenirken diğer yandan “Drama ile Tanışma, Dijital Okuryazarlık, Lego Boost, Animasyon Film Atölyesi, Kışlık Fide Ekimi, Hayvansal Üretim, Doğa Tarihine Yolculuk, Spor, Geleneksel Tahta Kalıp Atölyesi, Keçe Aksesuar Atölyesi” gibi pek çok içerikte etkinliğe katılarak uzmanlar eşliğinde uygulamalı öğrenecekler.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti