Reklam
  • Reklam
Bornova yüz yüze eğitime hazır

Bornova yüz yüze eğitime hazır

12 Ekim 2020 - 09:22

Bornova Belediyesi, 12 Ekim’de yüz yüze eğitime başlayacak ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için seferber oldu. İlkokul 1’inci sınıfların ardından okullarına dönmeye hazırlanan 2, 3, 4 ve 8’inci sınıflar ile 12’nci sınıf öğrencilerinin eğitim-öğretim göreceği okullar Bornova Belediyesi’nin uzman ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Türkiye’nin geleceği olan çocuklar ve gençlerin sağlıklı koşullarda eğitim alabilmesi için her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Bornova Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü yüz yüze eğitimin başlayacağı ilkokul, ortaokul ve liseleri dezenfekte etti. Bornovalı öğrencilerin sağlıklı ve güvenli koşullarda eğitim alması için ilçedeki okulları dezenfekte eden ekipler, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını anlatan bilgilendirici çıkartmalar da yapıştırdı. 

 

“Öğrencilerimizin yanındayız”

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çocukların ve gençlerin eğitimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Bornova Belediyesi olarak Koronavirüs salgınıyla mücadelede ilk günden beri her yaştan Bornovalının ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber olduk. Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim alması için de elimizden geleni yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.     

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Koca'dan sağlık teknikerlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin açıklama
Koca'dan sağlık teknikerlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin...