Reklam
  • Reklam
Bornova şehidine ağladı

Bornova şehidine ağladı

Başkan İduğ: Şehitlerimizin aileleri bize emanet. Hakkari'nin Doğanlı mezrasındaki operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Teğmen Güngör Dolunay, son yolculuğuna uğurlandı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalı Şehidi uğurlayanlar arasındaydı. Hem Naldöken'deki evinde, hem Gaziemir'deki törende acılı ailenin yanında olan Başkan İduğ, "Şehitlerimizin aileleri bize emanet." dedi.

01 Temmuz 2019 - 09:14

Hakkari'de vatan savunması sırasında şehit olan Jandarma Teğmen Güngör Dolunay'ın acısı Bornova'ya düştü. Kahraman şehidin cenazesi önce Naldöken Mahallesi Devlet Malzeme Ofisi Lojmanları'nda oturan ailesinin evininin önüne getirildi.

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven hem burada hem de cenazenin kaldırıldığı Gaziemir Gülhane Camisi'nde acılı ailenin yanındaydı. Şehit Jandarma Teğmen Güngör Dolunay'ın cenazesi, ikindiyi mütakip kılınan cenaze namazı sonrası Kadifekale Şehitliği'nde vatan toprağına emanet edildi.

 

Bornova'ya şehit acısının düştüğünü vurgulayan Başkan İduğ, "Ülkemizin bağımsızlığı ve birliğimiz için canlarını feda eden şehitlerimiz sayesinde bu ülkede özgürce yaşayabiliyoruz. Teğmen Güngör Dolunay ve tüm şehitlerimize asla ödeyemeyeceğimiz vatan borcumuz var. Şehitlerimizin aileleri bize emanet. Şehidimiz Güngör Dolunay'ın ailesi, sevdikleri ve tüm Türk Milleti'ne başsağlığı diliyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek