Bornova Dijital Belediyecilikte fark yaratıyor

Bornova Dijital Belediyecilikte fark yaratıyor

Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarını koronavirüs salgını nedeniyle Mart Ayı’ndan bu yana youtube üzerinden sürdüren Bornova Belediyesi başta müzik olmak üzere tüm kurslarını canlı olarak vermeye başladı.

18 Temmuz 2020 - 10:48

Birden fazla kişinin görüşmesine imkan sunan “zoom uygulaması” üzerinden canlı olarak devam edecek kurslar, haftada 4 saat olmak üzere iki ay sürecek. Eylül ayına sona erecek eğitimlerden 1.500 Bornovalı yararlanıyor. Bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, yan flüt, vurmalı çalgılar, çocuk korusu, halk oyunları, bale, seramik, resim, satranç ve el sanatları branşlarında kurslar; Bornova Merkez, Bornova Cumhuriyet Evi, Atatürk Mahallesi, Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Mevlana, Naldöken ve Doğanlar olmak üzere 9 noktada veriliyor.

 

Bornova Belediyesi’nin fotoğrafçılık eğitimleri hem on-line hem açık alanda, zumba kursları ise sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde açık alanda devam ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak gemimizin inşa süreçlerini başlattık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle ilgili yasal düzenleme gerekiyorsa bunu Meclis elbette ki yapacaktır
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle...