Reklam
  • Reklam
BORNOVA’DA CHP VE İYİ PARTİ ÖRGÜTÜ KAYNAŞTI BAŞKAN ADAYI...

BORNOVA'DA CHP VE İYİ PARTİ ÖRGÜTÜ KAYNAŞTI BAŞKAN ADAYI İDUĞ ÇOK MUTLU OLDU...

BORNOVA ADINA 'İYİ' BİR HABER Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ ile CHP Bornova İlçe Örgütü Başkanı Asım Güven ve CHP Bornova İlçe Yönetimi, İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatı'nın Pınarbaşı'nda düzenlediği geceye katıldı.

24 Şubat 2019 - 23:49 - Güncelleme: 24 Şubat 2019 - 23:54

 

 

2019 yerel seçimlerine günden güne yaklaşılırken, Bornova'da seçim atmosferini renklendiren ve neşelendiren görüntüler gelmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim ittifakı kurduğu İYİ Parti'nin Bornova İlçe Teşkilatı, Pınarbaşı'nda düzenledikleri yemekli geceye Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ'u ve CHP Bornova İlçe Örgütü'nü davet etti. Yapılan daveti karşılıksız bırakmayan Dr. İduğ ve CHP Bornova İlçe Örgütü, protokolde tam kadro yerlerini aldı.

 

Sakin geçen seçim atmosferine adeta renk katan bu gece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'yla başladı. Coşkulu gecede sahneye ilk olarak zeybek halk oyunu ekibi çıkarken devamında ise protokol konuşmaları yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği protokol konuşmalarında söz alan Dr. İduğ önümüzdeki seçimlerin başta Bornova olmak üzere, İzmir'e ve Türkiye'ye 'bahar getirmesi'ni temenni ederek dostane davetleri için İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Tabak'a tüm İYİ Partililere teşekkür etti.

 

Gecenin sonuna doğru hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı geceye damgasını vurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti