Bornova Çevre Şenliği başlıyor

Bornova Çevre Şenliği başlıyor

12 Haziran 2019 - 10:40

Bornova Belediyesi Dünya Çevre Günü dolayısıyla konuyla ilgili farkındalığı artıracak etkinliklere imza atıyor.  Bu kapsamda düzenlenen Bornova Çevre Şenliği Büyükpark'ta 12 Haziran saat 11.00'de başlayacak.

Söyleşiler, oyunlar, atölyeler ve fidan dağıtımlarının yanında yazar Sima Özkan da 'Deniz'in Sıfır Atık Kitabı' adlı eserini imzalayacak.

 

Doğaya verilen değeri artırmak, vatandaşları bilinçlendirmek ve çevreye verilen zararların azaltması amacıyla gerçekleştirilecek 'Bornova Çevre Şenliği' 12 Haziran'da yapılacak. BornovaBelediyesi'nin organize ettiği şenlik, Büyükpark içinde saat 11.00'de başlayacak.

 

Haziran ayı içinde kutlanan Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bornova Çevre Şenliği'nde; söyleşiler, atık ayrıştırma oyunu, bez çanta boyama ve çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca şenliğin konuğu olan Yazar Sima Özkan da 'Deniz'in Sıfır Atık Kitabı' nı imzalayarak vatandaşlara dağıtacak. Çevreye karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen etkinlikte katılımcılara ücretsiz fidan dağıtımı da yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kurum: Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz
Kurum: Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli...
Bakan Yumaklı: Parsel Bazlı Verim Sigortası uygulamasını pilot olarak 2026'da Tekirdağ'da başlatacağız
Bakan Yumaklı: Parsel Bazlı Verim Sigortası uygulamasını pilot...