Reklam
  • Reklam
Bornova Belediyesi’nden küçük esnafla dayanışma kampanyası

Bornova Belediyesi’nden küçük esnafla dayanışma kampanyası

Koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu yana ilçedeki dar gelirli vatandaşlar ve esnaflara yönelik dayanışma ve yardım kampanyalarıyla öne çıkan Bornova Belediyesi, şimdi de “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla yeni bir kampanyaya start verdi.

16 Şubat 2021 - 14:06

Koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu yana ilçedeki dar gelirli vatandaşlar ve esnaflara yönelik dayanışma ve yardım kampanyalarıyla öne çıkan Bornova Belediyesi, şimdi de “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla yeni bir kampanyaya start verdi. Sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan kampanyayla, zor günlerden geçen Bornovalı esnaf ile vatandaşlar arasında dayanışma köprüsü kuruluyor.

Bornova Belediyesi, yeni bir kampanyaya imza atarak vatandaşları ekonomik açıdan zor günler geçiren Bornovalı esnaflarla dayanışma göstermeye çağırdı. Sosyal medya üzerinden başlatılan ve #BirlikteDahaGüçlüyüz etiketiyle başlatılan kampanyanın duyurusunda “Komşularımızı alışverişlerini mahalle dükkanlarından yapmaya, esnaflarımızı desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Öte yandan kampanyanın etkisini arttırmak üzere basılan binlerce afiş dükkan camlarındaki yerini aldı.   

“Olumsuz tabloyu elbirliği ile değiştireceğiz”

“Birlikte Daha Güçlüyüz” kampanyasının sosyal medyayla sınırlı olmadığını dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bastırdığımız binlerce afişi esnaflarımıza dağıtıyoruz. Hem sosyal medyadan, hem de dükkanların camlarından Bornovalılara seslenerek bu zor günleri birlikte atlatmak için esnaflarla dayanışma göstermeye çağırıyoruz. Koronavirüs pandemisinin ekonomik alanda sebep olduğu olumsuz tabloyu elbirliği ile değiştireceğiz” diye konuştu.

Muhtarlar kampanyaya destek veriyor

Küçük esnafın zor durumda olduğunu hatırlatan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rafetpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Çakmakçı, “Zor durumdaki esnafların desteklenmesi gerekiyor. Bu nedenle Başkan İduğ’un çağrısını önemsiyoruz. Biz de muhtarlar olarak kampanyanın duyurulması için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Esnaftan Başkan İduğ’a teşekkür

Koronavirüs pandemisiyle mücadele kapsamında alınan önlemler neticesinde gelirinin önemli bir bölümünü kaybettiğini ifade eden manav Yunus Doğan, pandeminin başından bu yana esnaftan desteğini esirgemeyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek