Reklam
  • Reklam
Boksör Deniz Güngör olimpiyata hazırlanacak

Boksör Deniz Güngör olimpiyata hazırlanacak

Büyüklerde ve U22 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Manisal boksör Deniz Güngör, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne (TOHM) seçildi.

01 Ağustos 2019 - 15:22

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, yaptığı açıklamada Deniz Güngör’ün gelişimini tamamlayarak, olimpiyatlara gideceğine yürekten inandıklarını söyledi. 

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne seçilen sporcuların belirli kriterler dahilinde elit düzeyde yetiştirildiğini kaydeden Öztürk, "Bakanlığımızın projelerinden TOHM, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu projeyle Türkiye’nin çeşitli illerinden seçilen sporculara olimpik düzeyde eğitimler veriliyor. İl Gençlik Sporumuzun yetiştirdiği Deniz kardeşimizin TOHM’a seçilmesi, şehrimiz adına hem sevindirici hem de gurur verici. Hedefimiz sporu tabana yayarken Deniz gibi elit sporcuları ülke sporuna kazandırmak." ifadelerini kullandı.

Deniz Güngör’ün antrenörü Fırat Kılıçoğlu ise başarılı olmak için çok çalıştıklarını, zorlukları aşarak Manisa’ya boks branşında güzel sonuçlar kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti