“Biz Ödemiş’e hizmet eden büyük bir aileyiz”

“Biz Ödemiş’e hizmet eden büyük bir aileyiz”

15 Nisan 2017 - 14:20

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye işçileriyle kahvaltıda biraraya geldi. Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, çalışmaların değerlendirilmesi ve çalışanların motivasyonu arttırmak amacıyla belirli periyotlarla personelle biraraya gelmektedir. Bu çalışmalar kapsamında belediyede işçi kadrosunda çalışanlarla kahvaltıda buluştu. Ödemiş Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çalışanlar tam kadro katılım sağladı.

Başkan Mahmut Badem konuşmasında; “Ödemişe enerji veren, hizmet eden ciddi bir grubuz, büyük bir aileyiz. Sizler saygın bir belediyede saygın bir personel durumundasınız. Sizler bizim aynamızsınız. Sizin işinize olan veriminiz bizim yüzakımız. Ödemişlilere en iyi şekilde hizmet etmeye ve projelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin işinizdeki verimliliğiniz, desteğinizle kentimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi