Reklam
  • Reklam
"BİZ CHP GİBİ OLAMAYIZ"

"BİZ CHP GİBİ OLAMAYIZ"

Partisinin Kızılcahamam kampından sonra konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın önemine değindi. Bu ittifakın dosta ve düşmana kalıcı bir mesaj olacağını söyleyen Bahçeli, Türkiye’ye kurulan tezgahın da başarıyla alt edildiğini belirtti

01 Ekim 2018 - 11:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekilleri, MYK, Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla Kızılcahamam'da düzenlenen kampın kapanışında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİK HAÇLI AKINI

Milleti doğrudan ilgilendiren her konu başlığının üzerinde sabırla kafa yorduklarını belirten Bahçeli, "Yeni hükümet sistemini kaldıramayan iç ve dış çevreler krize oynadı. Milli iradeyi geçemeyen, Türkiye'ye diz çöktüremeyen sözde dost ve müttefik ülkeler açıktan Türkiye'ye tavır aldı. Türkiye bir krize değil, ekonomik mahiyetli haçlı akınına maruz kaldı" diye konuştu. Türkiye ekonomisini alt üst etmek için kurulan tezgahın milli dayanışma ruhuyla bozulduğunu, hükümetin zamanında müdahaleleriyle toz bulutunun dağıldığını belirten Bahçeli, "Gerek Yeni Ekonomik Program, gerekse de hükümetin aldığı diğer önlemler kalıcı, kararlı ve kapsayıcı şekilde uygulandığı müddetçe iyileşme ve beklenen bahar havası çok uzak olmayacaktır" ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı'nın bizzat cumhurun iradesine dayandığını kaydeden MHP lideri, "Cumhur İttifakı bizzat milletimizin takdir ve iradesidir. Hamdolsun Cumhur İttifakı gücünün fevkindedir. Kafasının içi taktiklerle meşum, aklı kurnazlıklarla meşgul olanlar Cumhur İttifakı'ndan içten içe rahatsızlık duyabilirler. Ama bu ittifak yaşayacak, bu ittifak dosta da, düşmana da kalıcı mesaj olacaktır" dedi.

CHP GİBİ DAVRANAMAYIZ

Millet işsiz ve yoksul kalırken, "hükümet yıpranır mı yıpranmaz mı" tartışmalarına kilitlenmenin Trump'ın emellerinden farksız olduğunun altını çizen Bahçeli, "Biz, CHP gibi olamayız, CHP gibi davranamayız. Biz diğer candaş, yoldaş ve kandaş yedeklerine benzeyemeyiz. Biz varlığını ve vazgeçilmez değerlerini Türk milletinde bulan Türk milliyetçileriyiz. Türkiye kaybederse hepimizin kaybedeceğini bilir, buna inanırız" şeklinde konuştu.

'TEKLİFİMİZ NE GENEL NE DE ÖZEL AFTIR'

Ceza indirimi kanun tekliflerinin uzun ve titiz bir hazırlık safhasından geçerek oluşturulduğunu kaydeden Devlet Bahçeli, tekliflerinin ne genel ne de özel af olduğunu belirtti. "Biz teklifimizin her yönüyle tartışılmasını istiyoruz" diyen Bahçeli, kanun teklifleriyle ilgili gelişme ve alınan tutumların Cumhur İttifakı'ndan bağımsız olduğunun altını çizdi. Bahçeli, "İttifakla kanun teklifine karşı gösterilecek tavırları birbirine karıştırmamak, fitne imaline yeltenenlere aldırmamak temennimdir" dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti