Reklam
  • Reklam
"Biz bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz"

"Biz bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bize ne derlerse desinler, bizim için önemli olan bayrağımız, vatanımız, milletimiz. Biz bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz." dedi.

03 Mart 2019 - 16:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Elmadağ'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında vatandaşlara hitap etti.

Bugün Elmadağ'da olmaktan onur ve şeref duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Elmadağ Belediye Başkan Adayları Adem Barış Aşkın'ın ilçesini ayağa kaldırmak, huzuru ve barışı inşa etmek istediğini söyledi.

Bütün insanları sevdiklerini, vatandaşlar arasında ayrım yapmak istemediklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın siyasi görüşleri olabilir, inançları, kimlikleri, memleketleri farklı olabilir, ama hepimiz şu mübarek bayrağımızın altında yaşıyoruz. Bayrak, şehitler deyince akan sular durur. Vatanı vatan yapan budur. Beraber, birlikte olmaktır. Aynı bayrağın altında, aynı havayı teneffüs etmektir. O zaman biz huzurlu oluruz. Siyasette kavganın yerinin olmaması lazım. Siyaset hizmetle ölçülür. Hizmet yarışına sonuna kadar evet, kavga doğru değil. İnsanları birbirine düşürmek asla doğru değil."

Kılıçdaroğlu, Elmadağ'ı Ankara'da önemli bir marka yapacaklarına işaret ederek, Türkiye'nin işsizlik, pahalılık ve alınan maaşların yetmemesi sorunlarının bulunduğunu söyledi.

Uşak'ta yanına gelen yaşlı bir kadının "Türkçe öğretmeni oğlunun atanamadığını" söylediğini aktaran Kılıçdaroğlu, insanların çocuklarını nasıl okuttuğunu bildiğini, 7 kardeşi içinde kendisinin okuyabildiğini kaydetti.

Kadın bu derdini ağlayarak anlatırken "içinin cız ettiğini" belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye'de 7,5 milyon işsizin olduğunu, bütün bunların çözülmesi gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti